Promoții la Advertoriale în Presă

Colaborăm cu cele mai mari structuri de presă din România, reviste online, dar și cu site-uri locale sau bloguri generale pentru a atinge cât mai bine publicul țintă și a maximiza rezultatele cu advertorialele postate pentru fiecare client.

Black Friday
1-15 decembrie
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds

Pachete Advertoriale

gradinitebucuresti.ro

Am colaborat cu WhiteAd Media pentru site-urile mele, pe partea de SEO ~ Optimizare in Google și sunt foarte multumit de rezultatele obtinute. Echipa a dat dovadă de o bună comunicare si pricepere, mi-au castigat increderea. Ii recomand cu drag!

testimonial

Apreciem implicarea echipei în creșterea afacerii noastre. Colaborarea a fost un succes,
bazându-se pe promptitudine, profesionalism și servicii de calitate. Mulțumim!

Izabella A., Bela Fashion
sorin v.

Colaborarea cu WhiteAd Media a fost si este in continuare de succes. Datorita lor am avut acces la cele mai mari trusturi de presa din Romania.

Sorin V., Click Braniacs
sprintmove

O companie de oameni de incredere, seriozitate maximă si cu randament extraordinar. Recomandat fara ezitare WhiteAd Media tuturor ce vor rezultate!

Andrei T., Sprint Move

want to be part of our company?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne și solicită costurile pachetelor la advertoriale lunii decembrie