Servicii SEO – optimizare site

SEO (search engine optimization) sau optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare este un set de acțiuni de marketing cu scopul de a face site-urile web pe placul motoarelor de căutare, astfel încât acestea să apară în topul interogărilor după cuvintele cheie tastate în bara de căutare.

Acest lucru înseamnă atragere de trafic, înseamnă leaduri, îseamnă vânzări.

SEO este un domeniu complex, în continuă evoluție dar care nu schimbă absolut deloc un anumit lucru: căutarea relevanței. Asta își dorește Google, cel mai folosit motor de căutare de la noi: în primul rând relevanță.

Content marketing

Content marketingul sau marketingul de conținut este o abordare a marketingului axat pe conținut. Un dicton din lumea marketingului spune: content is king (conținutul este rege). Un conținut bun are putere să atragă și să fidelizeze, plus să crească notorietatea de brand.

Content is king datează din 1996.

Content is king, but marketing is queen datează din 2008.

Local SEO

Local SEO este un serviciu similar SEO, servind aceluiași scop dar tratând totul la nivel local, pe o rază de cca. 15 – 50 km. Este potrivit afacerilor mici sau cu specific local.

Ajutăm business-urile pretate la local SEO să aibă șansa lor într-o lume a firmelor mari sau care nu depind la fel de mult de geografie. Google cunoaște multe interogări care cuprind o anumită localitate, ca de exemplu „restaurant sinaia”. Restaurantul din Sinaia care apelează la noi pentru Local SEO va avea un avantaj în fața celorlalte.

Google Ads

Reclama este sufletul comerțului, iar reclama pe Google, până la noi evoluții, rămâne sufletul comerțului online. Prin Google Ads, mesajul chiar ajunge la oameni!

Putem genera rezultate notabile setând campanii de Google Ads pentru afacerea ta, folosind termeni specifici și îndemnuri la acțiune (CTA) care stârnesc interesul suficient cât să se producă tapul/ click-ul mult așteptat pe URL. Setăm și monitorizăm campanii în care eficientizăm bugetul, ca să te coste cât mai puțin și să îți aducă trafic cât mai mare.

Hai să discutăm despre binele afacerii tale!

Te rugăm să completezi la formularul de contact în care ne dai mai multe informații despre afacerea ta și noi vom reveni în scurt timp