Promoții Advertoriale SEO

La WhiteAd Media ne ocupăm de afacerea ta și o promovăm pe cele mai importante site-uri din România. Cum?

Redactăm articole care să te recomande cu link-uri do-follow , apoi le publicăm pe site-urile de presă cu care colaborăm, la alegerea ta.

FAQ

Cui se adresează astfel de servicii?

- Proprietarilor de afaceri care își iau business-ul în serios și își doresc să fie înaintea competitorilor. Orice site se poate promova prin intermediul presei pentru că aria cititorilor și a intereselor acestora este extrem de largă și tu ajungi astfel la potențiali clienți;

- Administratorilor de site-uri care doresc să dea un ”boost” în online, fie că au sau nu o campanie SEO activă;

- Altor agenții de publicitate care nu au în portofoliul lor site-urile noastre partenere.

Care este procedura?

1. Ne transmiți 2/3 cuvinte cheie si link-urile pe care dorești să le promovezi, precum și 1 poză reprezentativă (poți trimite maxim 3 și în funcție de publicație le putem intercala în conținut).

2. Redactăm articolul și ți-l transmitem spre vizualizare sau ne transmiți articolul gata scris.

3. Facem modificările necesare (oricâte va fi nevoie până când vei fi mulțumit(ă), practic ai control total asupra articolului.

4. Se achită factura de plată.

5. Trimitem articolul spre publicare și îți transmitem link-ul de acces.

6. Distribui articolul pe toate conturile de social media și te lauzi că ai apărut în presă.

7. Te uiți la metricii traficului nou în contul de Analytics, iar după ce finalizezi căteva vânzări așteptăm un review pe pagina noastră.

Care sunt costurile/promoțiile?

Politica firmei noastre este următoarea: negociem și achiziționăm stocuri mari de articole de la cele mai importante site-uri de presă din țară, și astfel avem posibilitatea să le oferim clienților noștri la cele mai mici prețuri. Adaosurile sunt decente și astfel putem da acces tuturor celor interesați să apară cu business-ul lor în presă cu articole calitative.

Pentru că prețurile pot suferi modificări, am ales să nu le afișăm pe site. La solicitare, cu mare drag le putem transmite pe email.

Care este costul redactării articolului?

Costul este inclus în prețul transmis pe email și este final, nu percepem TVA.

Dacă scriu eu articolul, prețul va scădea?

Da, vom scădea 50 lei reprezentând costul redactării.

Ce se întâmplă dacă nu imi place articolul scris de voi?

Vom face modificările necesare fără costuri suplimentare.

Lucrați cu contract de colaborare?

Când se achiziționează 2 sau mai multe articole, vom întocmi contract de colaborare și vom alege împreună frecvența de publicare. Nu este recomandat să publicați mai mult de 2 articole în presă pe săptămână.

La ce rezultate să mă aștept?

Pentru că articolele seo (articolele în presă și articolele pe bloguri), sunt cel mai important instrument de marketing online, rezultatele nu numai ca nu vor întârzia să apară, dar vei resimți creșteri la nivelul traficului, în clasamentul Google și îți întărești prezența online.

Avem în portofoliu peste 70 de site-uri de presă naționale, dar am ales să îți prezentăm site-urile unde publicăm frecvent și unde îți putem oferi prețuri promoționale:

Logo-A1.ro

A1.ro - PA 50, DA 61

(4.082.000 vizitatori unici pe lună, 19.600.000 vizualizări, categoria Divertisment, articolul va avea 3 link-uri do-follow)
antena3

Antena3.ro - PA 56, DA 66

(3.700.000 vizitatori unici, 21.700.000 de vizualizări, categoria Știri, articolul va avea 3 link-uri do-follow)
Logo-Jurnalul.ro

Jurnalul.ro - PA 54, DA 69

(1.452.000 vizitatori unici pe lună, 3.500.000 de vizualizări, categoria Știri, articolul va avea 3 link-uri do-follow)
Logo-Observator.tv

Observator.tv - PA 45, DA 53

(2.060.000 vizitatori unici pe lună, 8.000.000 de vizualizări, categoria Știri, articolul va avea 3 link-uri do-follow)
Logo-Spynews.ro

Spynews.ro - PA 45, DA 52

(2.857.000 de vizitatori unici pe lună, 32.277.000 de vizualizări, categoria Divertisment, articolul va avea 3 link-uri do-follow)
Logo-Libertatea

Libertatea.ro - PA 57, DA 67

(5.683.792 vizitatori unici pe lună, 29.738.077 vizualizări, categoria Știri, 2 link-uri do-follow, 24 de ore articolul va fi promovat pe home page, ulterior va fi mutat în secțiunea relevantă)
Logo-Libertateapentrufemei.ro

Libertateapentrufemei.ro - PA 37, DA 41

(1.039.024 vizitatori unici pe luna, 2.908.401 vizualizari, categoria Lifestyle, 2 link-uri do-follow, 24 de ore articolul va fi promovat pe home page, ulterior va fi mutat în secțiunea relevantă)
Logo-Ziare

Ziare.com - PA 57, DA 67

Advertorial PREMIUM

(Categorie diversa de știri, articolul va avea maxim 6 link-uri do-follow, fără limită de caractere, apare în fluxul de știri de pe prima pagină și în pagina de categorie)

Exemple de articole pot fi vizualizate aici, aici și aici. Depinde foarte mult de nișă, de ce anume se dorește să se promoveze. De asta trebuie să ne contactezi și vom stabili împreună. Noi suntem maleabili, vom respecta atât cerințele tale de scriere, precum și pe cele ale publicației.

Nu rata șansa extraordinară de a apărea în presă la prețuri în ediție limitată!

Ia legătura cu cineva din cadrul firmei noastre pentru a te consilia în alegerea structurilor de presă care ți se potrivesc sau care te avantajează.