For privacy reasons Facebook needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politică de confidențialitate.
I Accept

De ce sa alegi servicii SEO pentru afacerea ta

Odată ce ai ajuns în punctul de a te intreba “De ce am nevoie de servicii SEO?este clar că ceva te-a determinat să cauți informații mai multe despre acest termen. Probabil că ai aflat, făcând o mică cercetare de piață, că optimizarea SEO este o metodă populară printre afacerile cu deschidere în mediul online. Așadar, asta a dus la aprinderea curiozității tale. Și ai ajuns în cele din urmă la noi – la WhiteAd Media.

Ce este SEO și cum te poate ajuta să îți promovezi afacerea

Probabil că ai mai multe întrebări legate de subiectul SEO, dar cea mai arzătoare se poate să fie despre termenul “SEO”. Află că SEO este prescurtarea de la grupul de cuvinte “search engine optimization”. Și dacă nici asta nu te-a lămurit complet, citește mai departe.

Optimizarea SEO se referă la orice acțiune inițiată pentru a îmbunătaăți performanța site-ului tău în rezultatele organice din motoarele de căutare. Ceea ce caută toată lumea atunci când apelează la o firma de servicii SEO este să se îndeplinească obiectivul de a le aduce site-ul în prima pagină în motoarele de căutare, în special în Google.

Iar agenția de publicitate online ce asigură servicii de promovare și optimizare site-uri – WhiteAd Media – te poate ajuta cu asta.

Există multe afaceri din ziua de azi care și-au făcut o vizibilitate și în mediul online. Și asta pentru că se merită și pentru că din ce în ce mai multă lume preferă să dea un search pe internet pentru a găsi ceea ce doresc sa cumpere. Însă nu doar magazinele online beneficiază de pe urma serviciilor SEO, ci și site-urile de prezentare a diferitelor afaceri și proiecte, blogurile generaliste și site-urile ce au drept scop furnizarea de anumite servicii.

Drept urmare, SEO a devenit o necesitate pentru orice site, indiferent de profil, dacă vrea să aibă vizibilitate. Este o realitate: internetul a devenit principalul intrument de informare, clienții sunt din ce în ce mai informați, mai educați și mai selectivi. Pentru cel ce vrea să aibă succes online, este imperativ să țină pasul cu audiența, să fie prezent acolo unde este publicul lui ținta.

Ori, acesta este și obiectivul agenției WhiteAd Media: de a te clasa pe primele poziții în rezultatele căutărilor organice în Google. Cu noi îți poți construi o vizibilitate în online și totodată succesul afacerii tale!

Componentele optimizării 

Optimizarea SEO este compusă din mai mulți factori mici, dar importanți. Printre aceștia se numară optimizarea de keywords și keyphrase, link building-ul, content marketing-ul și alte asemenea “ingrediente tari ținute în sticluțe mici”. De asemenea, este vorba și de analize amănunțite cu rol în determinarea căror acțiuni sunt necesare site-ului în cauză.

În determinarea poziționărilor între site-uri concurente, Google mai ține cont de: calitatea site-ului web, popularitatea acestuia, dar mai ales satisfacția utilizatorilor. Fără acești factori și implicit servicii SEO, Google ar întampina probleme în alegerea unui site web drept în topul primei pagini din rezultatele de căutare.

Deci, de ce să alegi servicii SEO pentru promovarea afacerii tale în mediul online?

Pentru că orice site web are nevoie să fie optimizat pentru a fi clasat cât mai bine în SERP, în rezultatele căutărilor efectuate pe internet. Iar apelând la serviciile noastre, posibilitatea ca tu să fii in top este este foarte realizabilă.