For privacy reasons Facebook needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politică de confidențialitate.
I Accept

Compania ta are produse/servicii de calitate?

 

Fă o prioritate din asta și transmite vestea potențialilor tăi clienți. Totuși, ai grijă la cum alegi să faci promovare online: publici câteva rânduri fără noimă într-o fițuică anonimă sau un articol relevant care te recomandă într-un site respectat și cu autoritate mare online? Desigur, noi îți putem asigura cea de-a doua variantă.

 

La WhiteAd Media, calitatea este implicită.

 

Cum poți ajunge acolo unde toți vor să ajungă? Prin promovare online de calitate!

 

Un articol apărut în presa importantă care conține o mențiune asupra brandului pe care îl reprezinți este, de multe ori, un vehicul care îți plimbă compania prin fața mulțimii curioase. Firma defilează atrăgând atenția asupra sa într-un mod benefic. Multe companii care îți sunt concurente au apelat deja la această variantă.

 

Suplimentar, articolul rămâne publicat și poate fi accesat peste ani, construind o comunicare continuă a produselor sau serviciilor tale. Articolul care te recomandă ajunge să fie citit peste ani datorită site-ului sau portalului pe care ajunge, fie pe www.adevarul.ro, www.a1.ro, fie pe www.ziare.com, www.libertatea.ro,  www.observator.tv, etc

 

Link-urile do-follow din articole

 

Condiția este ca de fiecare dată să existe link-uri do-follow către site-ul tău, adică cele pentru care indexarea în Google este o certitudine. Caracteristica ajută la obținerea unei poziții mai bune a site-ului tău în motorul de căutare Google.

 

Ne ocupăm noi de aspectul acesta tehnic pentru tine, cu atât mai important cu cât ai un magazin online sau firma ta prestează servicii digitale!

Articolele vor fi concepute astfel încât să respecte cerințele Google de optimizare pe cuvinte cheie.

Imaginea companiei se va îmbunătăți atât pe moment, cât și peste un timp și pe o durată îndelungată. Link-urile se pot accesa atâta timp cât articolele rămân vizibile cititorilor site-ului respectiv. Și rămân, așa că cei interesați de ceea ce le poți oferi te vor identifica oricând și te vor și găsi ușor de fiecare dată.

 

Iată, apar beneficiile unui advertorial publicat în presa mare!

Iată beneficiile muncii noastre care se răsfrâng asupra ta!

 

Despre raportul calitate/preț în promovarea online

 

În raportul dintre prestatorul de servicii și beneficiarul acestora se va vorbi întotdeauna de calitate. În funcție de natura serviciului în speță, calitatea înseamnă mereu altceva, dar un lucru rămâne la fel de dorit: raportul bun calitate/preț.

 

Dacă raportul e bun, calitatea nu va fi oferită la prețuri derizorii. Cei care cer bani mulți pentru o nimica toată poate vor păcăli novicii pentru un timp, dar niciodată companiile experimentate sau care se informează!

 

Garanția calității este dată de mai multe elemente, unele dintre ele fiind forța materialelor de promovare redactate și vehiculul ales pentru a conduce aceste materiale către publicul țintă.

 

De ce să îți irosești timpul și să experiemntezi promovarea pe diverse canale?

Time is money, așa că un articol atractiv, bine conceput și postat într-un site cu autoritate 50+ (vorbim de presă centrală, site-uri de știri sau reviste citite de milioane de oameni lunar) te ajută atât pentru trafic nou cât și pentru SEO.

 

Desigur, unul singur nu este suficient. Trebuie publicat cât de cât constant.

 

De ce să încerci să te promovezi singur când poți să lași o agenție specializată să găsească cea mai bună soluție pentru rezultate peste așteptări?

 

Garanția calității este dată de mai multe elemente, unele dintre ele fiind forța materialelor de promovare redactate și vehiculul/site-ul ales pentru a conduce aceste materiale către publicul țintă.

 

Ai dreptul să soliciți calitatea, dacă tot dorești să externalizezi partea de promovare online, atât de importantă în piața în care activezi! Ai dreptul de a solicita un raport bun între calitate și preț!

 

Suntem WhiteAd Media și ne definește succesul… tău

 

Suntem o agenție de marketing online care insistă pe nișa promovării calitative a business-urilor prin articole de calitate, cu precădere prin articole de tip advertorial.

 

Efectul activității noastre se traduce prin creșterea efectivă a afacerilor, fiind parte a eforturilor de marketing pe care orice companie care se respectă trebuie să le facă.

 

Dacă dorești calitate și dacă dorești vizibilitate online, la noi găsești un mix între aceste lucruri. Citește și celelalte articole din această secțiune de blog, accesează și celelalte scțiuni și cere-ne promovare de calitate.

 

Acceptă o colaborare mai consistentă cu noi, ca să beneficiezi și de lucruri suplimentare gratuite. Ai dreptul de a solicita servicii bune, iar noi avem plăcerea să ți le oferim.