For privacy reasons Facebook needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politică de confidențialitate.
I Accept

Contentul este un factor cheie în promovarea unui site

 

Noi, cei de la WhiteAd Media punem succesul afacerii tale pe primul plan. De aceea îți oferim servicii profesioniste de promovare a site-ului tău prin articole și advertoriale în presa premium.

În ceea ce ne privește, noi – creativii de la agenția de publicitate WhiteAd Media – oferim diferite tipuri explicite de content, fiecare având un rol bine determinat în promovarea unui site web. Astfel, noi ne ocupam de

♦ advertoriale educaționale și informaționale;

♦ articole în presă și comunicate de presă relevante;

♦ articole SEO pentru un marketing online de succes;

♦ texte și descrieri pentru produse/servicii;

♦ postări exclusive pentru blogul unui site.

 

Însă, pentru a înțelege de ce se merită să apelezi la conținut calitativ pentru afacerea ta, trebuie să cunoști avantajele oferite de acesta. 

Toată lumea caută pe internet anumite informații despre produse, servicii, locații, pachete, site-uri și magazine online.

Spațiul web are câte o informație despre fiecare lucru; este cel mai bun mediu pentru a oferi și a găsi ceva de care ai nevoie.

De aceea contentul nu este doar o înșiruire oarecare de cuvinte. Un conținut bine scris oferă mai multe beneficii unei afaceri cu deschidere în mediul online.

 

Care sunt avantajele oferite de un content bun?

 

Content writing-ul oferă posibilitatea atragerii motoarelor de cautare, a creșterii traficului pe site, dar și a asigurării de informații utile clienților potențiali și deja existenți.

 

  1. Un conținut bun informează cititorii

Fie că este vorba despre un blog generalist, despre un site sau despre un magazin online, conținutul scris relatează vizitatorilor despre identitatea ta, cu ce te diferențiezi de restul și despre serviciile sau produsele pe care le oferi.

Cu cât mai multe informații folositoare dezvălui pe un site web, cu atât mai mulți clienți sau vizitatori vei avea.

 

  1. Un conținut bun atrage motoarele de căutare către site-ul tau

Google și alte motoare de căutare identifică mereu cuvinte cheie, fraze cheie și descrieri pentru a le afișa în rezultatele căutarilor. Iar nimeni nu ia acești factori în considerare mai bine decât însuși procesul de content writing.

Un conținut bun nu numai că este atractiv pentru vizitatorii umani, ci și pentru ”spideri”, instrumentele de analiză ale motoarelor de căutare.

 

  1. Un conținut bun oferă valoare site-ului și crește traficul

De vreme ce ai deja un site, o schemă a acestuia și știi ce îți dorești pentru afacerea ta, poți adăuga valoare printr-un conținut bine creat care este util pentru clienți și vizitatori. Aceste persoane care sunt atrase către site-ul tău vor crește traficul și în cele din urmă îți pot deveni clienți, ceea ce îți asigură succesul.

 

  1. Un conținut bun adaugă valoare părții vizuale a site-ului

Chiar dacă ai pe site imagini, scheme, infografice și video-uri atrăgătoare, dacă acestea nu sunt explicate în mod adecvat prin cuvinte, atunci pierzi tot. Da, până și descrierile imaginilor îți vor putea aduce clasări bune in motoarele de căutare, mai bine chiar decât elementele vizuale în sine.

De exemplu, produsele si serviciile tale pot fi descrise în detaliu într-un catalog web iar beneficiile lor pot fi evidențiate față de cele ale competiției. Și asta include un content bun care să fie alăturat părții vizuale strălucite de pe site-ul tau.

 

  1. Un conținut bun fidelizează vizitatorii și clienții

Dacă ai un blog, îți dorești ca acesta să fie vizitat și să devină cât mai interactiv, adică să folosească cuiva prin ceea ce oferă. Iar daca ai un site, îți dorești ca oamenii care au ajuns acolo prin căutările lor sa revină ori de câte ori spui ceva nou. De aceea content writing-ul este avantajos în asemenea situații. Poate oferi informații utile care sunt relevante pentru afacerile, pasiunile sau preferințele persoanelor ce afla de site-ul tău.

 

Vrei succesul afacerii tale? 

Simplu: creează conținut de calitate!

În funcție de obiectivele tale, conținutul pentru site poate educa, amuza, informa, convinge, schimba păreri, extinde orizonturi, și multe alte asemenea lucruri ce îți vor asigura succesul afacerii.

Acum te-ai convins de ce ai nevoie de servicii de content pentru promovarea ta în mediul online?

 

Contactează-ne pentru o ofertă!